Sunday, August 30, 2009

laz day??

7 days have passed gone. Meaning that today would b the last uftur home... Aku menantikan sesuatu yang istimewa sebagai meraikan hari terakhirku berbuka di rumah memandangkan esok aku akan dihantar pulang ke kolej. Haruskah?? Ohh sepatutnya aku di dapur, =__=. Tapi takpe r. Mom tak kesah kan?? ngee~

We got a quite heavy shop today, simultaneously my money got drown away. Pagi2 dah pergi supermarket n pasar tani nak cari barang dapur. Waa rajinnya Sara... huhu~ Beli tu beli ni plus kelengkapan pulang ke kolej. Huwa....kenapa semua ini perlu?? Tidak, aku sejujurnya tidak sanggup menyebut hari ini hari terakhirku berada di rumah. In my thought, can I just drop my schooling in KMS?? Wat?? Indicating that Sara isn't gonna fly?? Ohh tidak2... Setiap kejayaan pasti ada pengorbanan kan...well kena ingat tu dalam hati okayy....


كُتِبَ عَلَيۡڪُمُ ٱلۡقِتَالُ وَهُوَ كُرۡهٌ۬ لَّكُمۡ‌ۖ وَعَسَىٰٓ أَن تَكۡرَهُواْ شَيۡـًٔ۬ا وَهُوَ خَيۡرٌ۬ لَّڪُمۡ‌ۖ وَعَسَىٰٓ أَن تُحِبُّواْ شَيۡـًٔ۬ا وَهُوَ شَرٌّ۬ لَّكُمۡ‌ۗ وَٱللَّهُ يَعۡلَمُ وَأَنتُمۡ لَا تَعۡلَمُونَ


......blh jd kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bg kamu, dan blh jd pula kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bg kamu, Allah Mengetahui sdg kamu tdk mengetahui.....
~ Al-baqarah:216

InsyaAllah, parents aku akan hantar aku ke Seremban esok. Ni satu hal lagi, kalau boleh aku tak nak susahkan mom n dad aku tapi nak wat cane, mama volunteer n abah pon nak tak nak jek agreed so aku lagi ar suka...huhu~ Manja nye aku?? Ohh tidak3. Sebenarnya aku tak biasa dihantar ke pintu pagar hostel tanpa mama n abah. Hehe susahkan ada anak macam aku?? Olorh sekali sekala apa salahnya.

Finally, selamat berbuka puasa semua!!!

p/s :: tahun ni 40 minit jek peruntukan masa untuk celebrate hari merdeka...SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN MALAYSIA KE-52

2 comments:

faiq zaini said...

ok la 2.
smpat gak g jaln2 pavy n ts..
nk dok rmah lagi??
soremanjo.

sara said...

nak dok umah ag r...