Saturday, April 11, 2009

Rindu...


Puteri Intep 0408

Weyh aq rndu gile kat korang seme. Bile ag boleh jumpe ek?? Terlalu banyak memori yang aq dpt sepanjang aq hidop ngan korang seme. 5 tahun beb, cam adek-beradek dah weyh. Ade yg 2 tahun tp bagi aq takde beza pon. Mcm2 jenis kwn aq leh jumpe, Syafinah yg kelam-zy, yg tu aq plg ingat sbb pnah dok sblh aq mase f4 dlu, Hazie yg kuat mengarut dan sebagainye la termasoklah kawan2 aq yg paling rapat, Shira n Nabilah n ramai ag la. Faeza (cik ner), assistance aq yg xpnh pisah blik since f1 ag. Elly yg ala2 manje g2. Aifa yg pelik dan unik..haha. Klo aq nak sbot sorang2 mmg pth jari la alamatnye.


Graduasi


Karnival SPM..syok gle...

Aq ingat ag dlu2 kte selalu wat gathering, yela masing2 nak peringat kwn2 sebatch, aq tak terlepas. Aq tau batch msti boleh result gempak nye SPM 08 then alhamdulillah usaha kite bersame membuakan hasil. Tp frankly ar, aq slightly terkilan ar sbb tak boleh 100% commit ngan batch kte sbb aq pon ade byk urusan len yg kna settle. Sorry r beb. Tp pape pon aq bangge ar dgn BORN TO LEAD.

Pape pon aq doakan ar smoge kte seme berjaye di dunia dan akhirat. AMIIN....

2 comments:

sh!r4 tw4n said...

wahahah....
windu kam0oo jue
asl mnyepi jew...??
uhhhuu

careirra said...

menyepi ke??
olo br 2 ari x bkk tenet pon dah rndu...wadus