Saturday, September 26, 2009

kosong??

KENAPA AKU RASA KEKOSONGAN??!!


Bila sampai jek masa nak balik KMS, jiwa aku rasa kosong.
Sunyi, sepi, takde jiwa, etc
Rasa life is not longer enjoyable
Aku rindu zaman sekolah
Kawan2 yg bes, supportive
Honestly di KMS, aku dah tak rasa semua tu
Mungkin masa akan mengubah semua tu, aku pun tak tahu
Aku sedar aku tak patut fikir macam tu sebab Allah sentiasa ada

Tapi hakikatnya...

Susah, susah, susah

Apa yang patut aku buat??


Erghh!! Jiwa berkecamuk ,fikiran bercelaru....

Ya Allah, tolonglah hamba-MU ini!!!

Hari ini, hari terakhir berada di rumah. Kejap lagi nak bertolak ke Seremban, tumpang sepupu. For the very first time, my parents are not going to send me, dan aku rasa lagi keseorangan. Huwaaa......

4 comments:

faiq zaini said...

mmmm...
rindu kat mser ni...

raan y bes~~ said...

salam..
ak neh..
ak ase sbb x ad ak kot..
susa ek ko..
sian ko..
ak pon sian gak kat ak..
windu r kt hang~
take care..
jgn mls2 wt report!

sara said...

wsalam...weh raan perasan gle hang ni ek...haha

e_PuNk2410 said...

salam....
ilek ar sis...adoi...sy da abeh exam suda..hahahaha