Monday, September 7, 2009

UIA...

Salam alaik

Jumaat lepas, aku ngan Ou visit Tirah, Pipah, Nureen, Ann, Fariza n budak2 INTEP yang lain kat CFS IIUM PJ. Pelbagai halangan terpaksa aku tempuh...cewah.. semata-mata nak jumpa kawan2 yang teramat dirindui. Plus, komuter n LRT bukan sesuatu yang familiar bagi aku.huhu~ So atas bantuan Ra'an, semua selok-belok transit die bagitahu. Siap peta lagi...Thnz yea Ra'an...

Sampai UIA nak dekat pukul 6.30. Terpaksa menyamar jadi budak UIA kejap. Hehe...sekali-sekala buat keje jahat apa salahnya...Then, terus bergegas nak cari lauk nak berbuka. Huwa... mengimbas masa2 lampau masa kat sekolah. Sekarang, bukan senang nak jumpa korang, Tirah yang mulut banyak, Pipah yang tak penat berceloteh n Nureen yang macam bertih jagung n bukak sama2.. After tarawih kat masjid, Tirah belanja minum kat e-cafe. Boys pon join the club...

Kat bilik, macam2 cerita keluar dari mulut masing2...perghh aku rasa masa ni lah masa segala depression aku terlepas especially sepanjang aku jadi student IB ni...




Ikut plan, nak balik Sabtu tapi tersangkut sampai Ahad. So, petang Sabtu kitorang berbuka kat Mid Valley sama2 budak2 persediaan Jepun dari UM. (takde dlm gambar)

Me, Pipah, Ann, Nureen, Ou n Tirah

Detik pertemuan yang tak mungkin aku lupakan...hehe~


Menunggu masa berbuka....

Korang memang bes!!! Uia pon bes!!! I wonder, kalau lah aku dok kat Uia, instead of KMS...ermmm....sonok3!!! Masa berpisah masa yang paling perit yang aku rasakan. Rasa cam nak dok ngan korang jek....huhu~ Tapi apakan daya, suratan takdir memisahkan kita. Cewah~~~

Lastly, thanks to you guys sebab sudi terima kitorang jadi tetamu UIA untuk 2 malam tu. I enjoy the moment damn much....


Ya Allah, semoga kehidupan rakan-rakanku ni diberkati-Mu....


3 comments:

Faizzaib said...

Salam..
waa bes kn jumpe kwn lme
pastu wat bke pose
ari tu bbdk smapl da wat da..
dgn bdk uia la..
tmbh2 nk fly nih..huhu
slamt pose...!!

e_PuNk2410 said...

salam...yuhu..terharunya ak weh mek sara...semoga kamu d rhmati olehNYA...thanks ek dtg UIA kami...

sara said...

faiz>>wsalam...mst r bes...rndu gle kwn2 mmbesar same2. slmt pose gak

irfan>>wsalam..terharu ke??haha...