Wednesday, June 8, 2011

PUIO

Banyak benda berlaku yang nak dicerita tapi tak tahu nak susun ayat macam mana.




Sara Sara bes tak BTN ?

Kuarters KLIA Nilai tak bes, kalau Savannah Hill Ulu Tiram bes. Mana satu kau nak?



Oops tetiba terasa nak share something. Masa ice-breaking LDK di BTN, setiap ahli group diminta describe pengalaman manis masing2. Maka aku tak terkecuali maka aku pun cerita pengalaman manis aku adalah sewaktu menerima offer letter daripada pihak universiti yang aku nanti-nantikan bagai menanti bulan jatuh ke riba selama sebulan.

Masalahnya offer letter dah dapat, tapi nak mereply tu punya la malasss. Haa kau ! Jangan nak menuduh aku malas tak bersebab . Ada sebab okayy. Sebab dia demand 10 pieces of passport photos with white background and aku tak cuci2 lagi photos tu sebab malas. Nak pergi kedai and post office pon malas ehhh takde masa. Mama selalu kata aku suka buat kerja last minute. Haaa memang betul ehh salah la ma. Ok janji pagi esok nak pergi post office.


Aku memang suka taruk benda alah garis2 ni.

4 comments:

Lidya Alya said...

CONGRATES!!!

sara said...

tq ain ! =)

Nur said...

malaslah lagi. tau laa rajin study. :P
kat czech (macam khairin sebut :P) nanti jaga diri. (:

sara said...

baik cik nur