Tuesday, June 14, 2011

Dia ialah ...

Bila dah bosan tahap tak tahu nak buat apa kat rumah maka aku click new post di blogger.com dan cuba menggagahkan diri menerbitkan entry bernas untuk tatapan diri sendiri.

A few days past, someone forced asked me to talk about her here. Maka aku pun terpaksa dengan relanya menerima permintaan beliau. Ohh tidaklah, aku memang nak bercerita pasal minah sorang ni sebab, sebab, sebab ...










She was the best roommate of mine ever !
Haruslah 'was' sebab roomate aku sekarang Cik Berok ni.











Named Wan Sharmaine gives a picture of Kelantan behind. Well, she is truly a Minah Kelate sebab time Kelantan kalah dengan Terengganu dalam Final Cup haritu pun sedih gile2. Takpe Ninie, orang yakin Ninie boleh ganti tempat Khairul Fahmi satu hari nanti. Yang tu yang awak nak kan? Hee ...

We've been roommates for a year and another year in KMS, we moved to separate rooms. Ok memang sedih sebab terpisah dengan orang yang kita boleh go on well. She's someone who respects one's privacy so well. The moment she saw something wrong with me inside, she wouldn't directly ask at that instance, she'd wait till all cools down, then only she'd approach. I appreciated her way so much. 

Ok teringat time aku demam sem 1 dulu, minah ni paksa aku makan ubat. Macam mak mak lah you.  Medicine is not something easy to be swallowed unless when harsh headache comes to attack. Sakit gigi too. Aku rasa aku genetically bermasalah dengan gigi sebab sekarang pun terasa tooth aching. 

Ninie is a future dentist. One thing yang aku musykil ialah she's soft-hearted, tengok elephant show pun leleh, macamana nak cabut gigi manusia? Apa2 pun, praying for the best for your future. 

All in all, orang nak minta maaf kat Ninie if you have felt offended bila bercakap dengan orang bermuka kurang perasaan ni. (Dia selalu cakap aku takde perasaan and sombong) But I'm certain that you know me quite better than you see me physically kan. 

Love you forever Ninie ! <3 sila jangan leleh baca entry ni =P

8 comments:

Cikgu Shura said...

so sweeettt :)

Reen Tabi :) said...

so swoooooot :p

Nurin Ayesha said...

Mu la Nini mmg capap sokmo!

Anyway, credt to Sara, nice post, sweet~

dR caRdiotHoracIC said...

as salam.

nak jugak sara ckp pasal raan :)

sara said...

well, I AM sweet =P
raan, q pjg ni. tgu ye,

Nur Atifah said...

sweet lah sara ni. :D

Anonymous said...

sy skeee sgt2..sweett..thx..i tacing je..xnanges..btw..i luv u too..foreve n eva,,insyaALLAH..nt kte jumpe kt syurga eyh hrapny..hehe .. sy ni sweet la~~ haha.. ( nini )

sara said...

comel la 2 =P