Tuesday, July 19, 2011

Curriculum

Curriculum of General Medicine in Univerzita Palackeho v Olomouci


Nah aku letak schedule 6 tahun sekaligus dalam blog, senang nak buat reference. To-do-list and list textbooks semua BestEd dah bagi. Memang efficient lah agensi ni.

All the best to you, Sara !

Geng-geng India, korang dah dapat curriculum list belom?

8 comments:

shikin said...

eh first yr blaja latin? language ke tu? kedengaran seronok hahha
nak dpt ape nye sara oii. takde cte pape pon lagi india ni. saba je la

sara said...

blajar latin utk medical terms, korg pon mst bljr gak kan nnt. czech 2 kire foreign language. ohh xdpt lg, ada lah 2 3 ari lg

InsyirahHakimi said...

wah, gile best! bile nak dapat nii. nak jugak semangat membara cam sara. dahlah cuak tunggu msu niii. huhu.
anyway, all the best sara!!! ^^,

sara said...

ow result msu tak dpt lg eh, kita doa byk2 insyaAllah. all the best 2 u 2 tipah !

Adni said...

saya yang berdebar baca dia punya list.
Erkk.. Mampukah nanti??
:)
*fingers crossed*

sara said...

Berdebar kan Paah? Takott~ May Allah ease everything, yours and mine

afiqah lokman said...

waaa..byk nye nk setadi..jadual ni di sertakan ke kat surat tawaran tu?mmg bersemangat la di buatnye ni..hee

sara said...

fiqa, ni agen yg bgi, dr univ.