Wednesday, July 20, 2011

wishlists

Terbaca status fb Khai, ternampak word 'wishlist'

The hottest wish in my list is to own this :
*Drooling sambil menarik-narik bulu Berok*

I'm quite into gadget; handphones, cameras, laptops, ipads etc. Ipod's excluded since headphones are already available with mp3 so I don't think I need one. Maka haruslah juga ada benda ini untuk membekukan memori2 tika menjelajah kota-kota ternama dunia nanti sama-sama tourmates Fiqa, Ninie and Jiah. *Imagining* Fuhh terasa cool~ And aku betul-betul determine untuk beli benda ni, yakni Nikon D3000 before fly guna duit scholar sendiri. Another reason aku harus ada benda ini adalah disebabkan aku mempunyai tumblr yang dahagakan gambar fresh-fresh, takkan asyik nak reblog je, yedok.

Must-visit-location - Leiden, Netherland (Hal ini dipengaruhi oleh entry Fiqa)

Secondly, memiliki sekilang sebilik kasut. Tapi yang ni kira long-term dream lah.


Shoes are my craze. Hanya family dan segelintir kawan-kawan aku je tahu perkara ni because I may look old-fashioned and macam backdated, maka hari ni aku nak bagitahu satu dunia bahawa I love shoes so that you guys boleh hulur sepasang kasut masa birthday aku ke-21 nanti. Shikin, Prada sepasang ! 


Last but the most, of course:

Porsche Carrera Cabriolet. Haruslah berwarna putih. Akan berasa cool apabila drive kereta macam muka cicak ni ke taska hantar anak sekolah hospital. Biarkan bumbungnya terbuka sebegitu rupa dan tudung melayang-layang terbang macam rambut Nicole Scherzinger tapi janganlah sampai aurat anda terbuka. Err.

May Allah grant my wishes !



*Berok is Abby's teddy bear*

7 comments:

Adni said...

wonder jugak sejak bile sara pandai+berani pegang beruk..
Haha lol :P

afiqah lokman said...

pergh kete tu!mahal tu..akan lg sangat cool bile kite dok sebelah sara n sara yg drive kete tu..kihkihkih..ala duit scholar,bape sgt pun kan..hihi..dalam akaun sara tu lg byk la ^^

shikin said...

boleh blaa. takde nye aku nak bagi prada sebijik. kalau kau nak sgt 10 pon aku boleh bagi. hahha

jgn laa hntr anak naik porceyy nnt anak riak. hahahha

mine said...

err,,sy pon nk beli satu nikon tu..hehe..yela kan..smpai bile nk reblog je memanjang,,nk tour lg..haha..mampuih cek kna smpan duet..haha

sara said...

Paah : Comel kan nama tu, mak org yg bagi. =)

Fiqa : Akan lagi cool kalo Fiqa yg bagi kereta tu.

Shikin : Dah tu Shikin, sapa nak anta anak gi sekolah? Bapak dia pon pakai porsche =P

Ninie : Saving is caring ... Sila menabung

InsyirahHakimi said...

pergh! selamat berjaya sara! haha. by the way, ape ni nak jalan berempat je! jomlah jalan ramai2. sampai hati. huaaa~

sara said...

mestilah nak jalan ngan semua! tipah pon. jom melancong!