Monday, June 29, 2009

bye2

This will be my last entry for the month (memang la esok dah 1 July). Bye2 home, hello KMS!! Nampak cam excited jek tapi in the bottom of my heart, "taknak pergi boleh tak??"...hehe. "Kalau masuk UIA hari tu kan, degree medic depan tangga rumah je" pulak dah. Kenapa hati aq cakap macam tu pulak...Adoii aii. Shuh shuh go away, nonsent thought.
The fact is, I'll be stepping on KMS world within less than this 24 hours, meaning that I won't see my family around for a month afterwards (unless they open the webcam) Tak pernah terjadi seumur hidupku!!! :(

Indeed, I wish to throw few words...cewah

To Mama n Abah:
Thanks a lot for growing me up till this moment. Ur sacrifices, sweat n love will stick in my soul infinitely. I'm really sorry that I can't be a real good daughter for u all along, but what can I say, I did with my whole effort. (huaa nak nangis...) U pushed me into a success n I'll make it more soon, insyaAllah. May ur prayer be with me always. I love u...

To Abby n Abg:
Study leklok weh. Dengar cakap mama n abah. Keep ur eyes sharply on them,
ok babe n dude.


To friends:
B2L...I'm sorry with all my wrongdoings. I wasn't a prefect leader for u guys. Doakan aq. Good luck to all of u.

KMSians...Ketemu kita di sana yoh.

-End-

Preparation, currently 80% complete. So petang ni, aq akan bertolak ke Nilai, spend a night kat rumah sepupu aq before departing to Seremban tomorrow. Semoga Allah merahmati perjalanan kami

سُبْحَانَ الَّذِي سَخَّرَ لَنَا هَٰذَا وَمَا كُنَّا لَهُ مُقْرِنِينَ وَإِنَّا إِلَىٰ رَبِّنَا لَمُنْقَلِبُونَ

Semoga Allah memudahkan perjalanan hidup baruku akan datang di tempat yang baru dan dilindungi daripada segala musibah...Amiin...

-Chow-

p/s : entry ni seolah-olah macam aq pergi takkan kembali je...haha

3 comments:

Nurin Ayesha said...

hai...kms sgt best????saye knl awak...tapi awak k knl saye....blog awak cute la...awak carilah saye di di blok farabi berdekatan blog bilik utiliti..bye...slamat berblog...

Suryaloka said...

Selamat mengharungi hidup bergelar siswi. Study2 jugak, tapi klu boleh join aktiviti kemasyarakatan, banyak yang Sara akan pelajari. Mudah2an kembali ke berbakti kepada ummah & masyarakat nanti.

sara said...

2nurin ayesha....which ine is u erk???

2madam sue...tnx madam. kat sni byk social axtvt kne join...insyaAllah ill enjoy them so much