Wednesday, May 13, 2009

Buat cuak aq jek

Kepala aq baru je cecah bantal, mata aq baru je nak terpejam, tiba-tiba, ringtone Jun Pyo pon menjerit.

"Aiman is calling"

Dia tanya aq, nombor plat Savvy aq CCH**** ke?? Aq jengah kot sliding door ruang tamu. Sah!! Ada Kancil kat depan rumah. Aq pon mintak diorang tunggu kat luar 10 minit. Kenapa?? Hehe, aq nak bersiram jap. Hampeh punye Sara, nak kat kol 1 pon tak mandi ag..(aq sorang jek yg tahu).
Cuak gile, apasal diorang tak inform awal2 nak datang, boleh aq buat preparation lebih sikit, masak ke..huhu tu pon kalau rajin.
Terkejut gak aq, Arif Fahmie, Zubair, Aiman n Wafiqie datang. Terima kasih ek korang sebab sudi jenguk aq yg kering idea tak tahu nak buat ape time tu.
Fulamak ai, Pikie drive. Saje jela tu nak tunjuk skill kat aq tu...hik3. Siap masuk parking dalam porch rumah aq lagi tu.
Punye la blur nye aq tahap ape dah, aq tak tahu nak hidang ape kat diorang..hik3...sori ye kawan2. Last2 air sirap jek.huhu. First time aq test air tu, rase cam orait jek, then lps diorang balek, aq minum semula. Tawarrr nye...hik3. Sori sekali lagi kat kawan2 aq yg terminum air tawar tu..huhu~
Nak kat sejam gak la diorang jenguk aq. Dalam kol 2, diorang bertolak balik.
Kat sini aq nak congrate kat kawan2 aq yg baek hati menjenguk aq yang jauh di mata dekat di hati korang neh sebab masing2 dah ade haluan sambung belajar afterwards...hik3. Aiman dapat UTP, Pikie dapat asasi sains seni bina UIA, Arif dapat engineering UIA n Zuber dapat medic Mesir under JPA, fly September ni. Tahniah!!!
Semoga kita semua akan lebih matang dalam mengharungi dunia baru akan datang...
Bittaufiq wannajah

5 comments:

Syazwan Nizam said...

Congrats coz dpt anugerah gading bersilang.. kirim salam kat cikgu hayati also, ckp anak murid punk5 yg kat pekan nama syazwan aka bob kirim salam... hehe

nuha said...

salam..!
haha. cuak ek kwn2 dtg mengejut..

nanti bile kptsn MARA kuar nanti, bitaw ea dpt mn..insyaallah dpt tu.hehe
lama xpi kuantan,,kalo x boleh pi rumah sara kan..

hee, keep in touch!
wslm.

Siti K said...

sara, savvy tu hadiah spm ek?

*peace*

careirra said...

to bob:
tq...insyaallah sy smpaikan

to nuha:
mesti ar cuak...hehe. insyaallah org gtaw nuha nnt. klo dpt kuantan mest kne singgah umah org dlu :P

to kk ct:
nak kire adiah ye kot..tp thn lps ag bli

Siti K said...

ooo, begitu..=0
paham2..=)